Beeldbank

Beeldbank ‘Het Noorden van boven’

Vanaf 2008 vlieg ik vanaf vliegveld Oostwold met een Cessna 172 Skyhawk regelmatig over de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Daardoor beschik ik over een groot archief met luchtfoto’s die ik toegankelijk heb gemaakt voor internetgebruikers. Hiervoor heb ik een beeldbank ontwikkeld, een lijst met plaatsen waarover ik ben gevlogen. Er zijn plaatsen, zoals Groningen, Delfzijl en de Eemshaven, waar ik regelmatig overheen vlieg in verschillende seizoenen. U kunt dan ook iets kiezen uit de verschillende reportages. Een groot aantal foto’s vindt u overigens ook terug in mijn fotoboeken: ‘Groningen van boven’, ‘Het Noorden van boven’ en ‘Friesland van boven’. Informatie hierover vindt u op de website van Uitgeverij Boertjens & Kroes.

Naar schatting heb ik meer dan 10.000 km gevlogen en ik heb tijdens die tientallen vluchten duizenden foto’s gemaakt die in de Beeldbank ‘Het Noorden van boven’ staan. De foto’s kunnen op de eigen computer worden bekeken en uitgezocht. U opent daarvoor het album en bladert door de foto’s in klein formaat. Als u een foto groter wilt maken, dan klikt u op de afbeelding. Alle foto’s zijn gemaakt in hoge resolutie van 5760 x 3840 pixels, maar ze staan in de beeldbank in een lagere resolutie. Linksonder staat een fotonummer. Noteert u de gegevens van de foto: de datum en plaats en het fotonummer. De foto’s worden uiteraard geleverd zonder watermerk en mogen vrij van rechten worden gebruikt. Het bedrag dat u voor de foto’s gaat betalen is afhankelijk van het aantal, het onderwerp en het doel waarvoor u de foto gaat gebruiken.

Voor het bestellen van foto’s kunt u mailen naar kboertjens@gmail.com of u maakt gebruik van het contactformulier.

Klik hier voor meer contactgegevens en toegang tot een van mijn andere websites. De beeldbank is steeds aan verandering onderhevig. Mocht u foto’s willen die niet in de beeldbank staan, dan kan ik deze maken. De prijs is afhankelijk van de vliegtijd en de omvang van de opdracht.

Veel kijkplezier. Suggesties zijn welkom.