Meerstad – Woldmeer

Meerstad Woldmeer

Wonen in Meerstad aan het Woldmeer. Dit plan ligt in de wijk Tersluis pal aan het prachtige Woldmeer. Er is keuze uit 24 lichte en ruime tussenwoningen, hoekwoningen, halfvrijstaande en vrijstaande woningen. De woningen, variëren in breedte van 5,7 m voor de tussenwoning tot 6,3 m voor de halfvrijstaande en vrijstaande woningen. De start van de verkoop is eind november 2018 gestart.

Energiezuinig en gasloos
De woningen zijn energiezuinig: uitgerust met een luchtwarmtepomp systeem voor comfortabele en duurzame verwarming en voorzien van zonnepanelen. En de woningen worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Natuurlijk zijn de woningen, net als heel Meerstad, volledig gasloos. Klaar voor de toekomst dus.

Wonen in Tersluis
Hier woon je pal aan het Woldmeer in een ruime, energiezuinige en gasloze woning met een moderne, strakke architectuur. Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de open vaarverbinding tussen stad en wad. Deze tweede wijk van Meerstad is volop in aanbouw. Bijzondere trekpleisters van Tersluis worden de sluis en de haven. Hier komt een gezellig dorpsplein bestemd voor winkeltjes en een terras.

Meer?
Bekijk het actuele Meerstad aanbod hier of kom langs bij het verkoop- en informatiecentrum en ervaar Meerstad zelf.

De foto’s in deze serie heb ik eind mei 2018 heb gemaakt en tonen de ontwikkelingen in Meerstad: https://www.hetnoordenvanboven.nl/meerstad/20180525web/